Välkommen att boka husbilsplats hos oss

Våra campingplatser finns på Långholmen, i Älvsjö och i Tantolunden i Stockholm.

Boka nu      Book now      Jetzt buchen

Under 2024 har Långholmen öppet 8/5 till 22/9.
Älvsjö har öppet 13/6 till 19/8.
Tantolunden har öppet hela året.
Välkomna till oss!

Camping • Husbilar • Campingcars • Wohnmobile • Stockholm

Husbil Stockholm

Välkommen till Husbilstockholm!

Parkera din husbil i ett naturskönt område mitt i Sveriges huvudstad.

Husbilsstockholms campingplatser är perfekta för ditt besök i Stockholm. Här hittar du den service du behöver och är nära allt som staden har att erbjuda. Med god kommunikation kan du snabbt och enkelt komma till alla attraktioner i storstaden: Upptäck Gamla stan, shoppa i Stockholm City, ta färjan från slussen till Djurgården och se alla djuren på Skansen, underhåll dig själv på Gröna Lund eller besök Vasa museet.

Långholmens camping är öppen mellan maj och september och har 77 platser för husbilar. Tantolundens camping är öppen året runt och det finns 14 platser för husbilar. Älvsjös camping är öppen mellan juni och oktober och har 87 platser för husbilar, upp till 13 meter.

Campingen som har allt!

Långholmens husbilscamping

Belägen mitt i Sveriges huvudstad och omgiven av skön natur. Mycket bra utgångsläge för ett besök i Stockholm.

Mellan maj och september erbjuder vi 77 platser för husbilar och den service ni behöver på vår härliga camping. Eftersom många uppskattar Långholmens camping rekommenderar vi att ni reserverar er plats i god tid.

Här kan ni njuta av en skön promenad längs med Söder Mälarstrand och beundra den vackra utsikten över Riddarfjärden samtidigt som ni kan vara säkra på att ha nära till allt vad Stockholm har att erbjuda.

 

Våra öppettider 2024

2024 har Långholmen öppet 8/5 till 22/9.
Begränsade öppettider kan förekomma, påverkar det er bokning meddelar vi er. Utcheckning sker före kl. 12.00. Incheckning sker efter kl. 12.00.

bild
bild
Tantolunden

Idealisk för ett Stockholmsbesök!

Tantolundens husbilscamping

Ligger strax intill lummiga Tantolunden och erbjuder storstadsliv på samma gång. Perfekta campingen för att besöka Stockholmsmässan, Kistamässan, Tele2 arena eller Friends arena.

En skön promenad tar er till Gamla Stan och till Slussen som är ett bra utgångsläge för att utforska Sveriges huvudstad. Pendeltågsstation och tunnelbanestation ligger på ett par hundra meters avstånd från campingen.

Så parkera här och spendera dagarna med sightseeing, shopping, restaurangbesök och njut av allt det kulturella utbudet storstaden har att erbjuda. Kom sen tillbaka till campingen för att njuta av naturen och lugnet.

Året om erbjuder vi 14 platser för husbilar och den service ni behöver på vår sköna camping. Eftersom många uppskattar Tantolundens camping rekommenderar vi att ni reserverar er plats i god tid.

Våra öppettider 2024

Vi har öppet alla dagar på året. Utcheckning sker före kl. 12.00. Incheckning sker efter kl. 12.00.

Campingen med närhet till pendeltåg!

Älvsjös husbilscamping

Denna husbilscamping ligger på baksidan av Stockholmsmässans byggnad i nära anslutning till pendeltåg som tar dig in till centrala Stockholm på ca 10 minuter.

Älvsjö har öppet 13/6 till 19/8.

Det finns 87 platser upp till 13 meter.

 

Våra öppettider 2024

Campingen är öppen 2024-06-13 till 2024-08-19. Utcheckning sker före kl. 12.00. Incheckning sker efter kl. 12.00.

bild

Klicka här för att boka din campingplats