Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Sturkö Camping

Välkomna till Sturkö - en pärla i Karlskrona skärgård! 30 km sydost om Karlskrona, på södra delen av Sturkö, vid en vindskyddad havsvik ligger Sturkö Camping - familjecampingen där du kan aktivera dig och hela familjen eller bara njuta av havet och den underbara naturen i Blekinge.

Sol och salta bad avnjuter du vid vår barnvänliga och långgrunda badstrand eller finn din egen badvik på ön eller på någon av de närliggande småöarna.

Vill ni ut och röra på er finns ett motionsspår på 4, 5 km. Det är 15 km till närmsta golfbana. På campingen finns en 12-håls vattenparksgolfbana. 2009 byggdes två helt nya lekplatser till barnens förtjusning och en boulebana anlades.

På campingen finns den omtyckta restaurangen Storken - här kan du äta en god middag; fika; äta dagens rätt eller bara njuta av något gott att dricka. Här håller vi oxå visaftnar & karaokekvällar och i den närbelägna trädgården kan du i julikvällen ta en svängom på dansbanan.

I juli är det full fart med aktiviteter för stora och små. Bl a tipspromenader, allsångskvällar, familjeprogram, barnklubb, Superstar tävling m. m.

För många har Sturkö blivit semesterparadiset - ön med det goda fisket; den underbara naturen och ostördheten.

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!