Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 8 042 st

Bike Sweden

Pris per person från 70:-

Hyr cykel i Stockholm eller följ med på cykelsightseeing där vi visar dig alltifrån stadens mest berömda sevärdheter till okända pärlor i Stockholms nationalstadspark.
Vi arrangerar även 3-6 dagars cykelresor från Stockholm.

Cykeluthyrning
Hyr cykel i Stockholm för att uppleva staden på det sätt du vill. Vi hyr ut många cykelmodeller i olika storlekar och prisklasser. Standardcyklar, touringcyklar, barncyklar, racercyklar och mountainbikes. För barnfamiljen har vi även barnstolar, cykelvagnar och påhängscyklar.

Cykelguidning dagligen
Följ med på cykelsightseeing på en av våra turer där vi visar dig alltifrån stadens mest berömda sevärdheter till okända pärlor i Stockholms nationalstadspark.
Är ni ett sällskap så finns det möjlighet att hyra en privat guide. Våra sightseeingturer är dessutom gratis med Stockholmskortet.

Cykelresor i Sverige
Vi arrangerar cykelresor med start från Stockholm. Flera alternativ finns: 3 dagar med boende i Stockholm, 4 dagar längs Mälaren eller 6 dagar genom Sörmland. Hotellboende och bagagetransporter ingår. Läs gärna mer om resorna på vår hemsida!

Vägbeskrivning
Tunnelbana till Karlaplan och promenera Narvavägen söderut 5 minuter. Tunnelbana till Östermalmstorg och promenera Storgatan österut 10 minuter. Buss eller spårvagn till Djurgårdsbron och promenera Narvavägen norrut 3 minuter.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Fjällguiden
Körunda Golf & Konferenshotell
Naturhistoriska riksmuseet
Artipelag
MTR Express
Skansen

© Trido AB 1997-2017
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!