Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 099 st

First Camp Åhus - Kristianstad

Vår camping i Åhus utanför Kristianstad på Skånes östkust ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar. Åhus har varit en populär badort sedan slutet av 1800-talet, dit tusentals människor rest varje år för att njuta utmed den långa vita sandstranden.

På First Camp Åhus – Kristianstad finns det bland annat en hisnande höghöjdsbana och lekplats. Åhus centrum kommer ni snabbt till med en promenad eller cykeltur, och det finns många intressanta utflyktsmål i regionen, bland annat Åhus Museum, Utställningen “Absolut Vodka“, Ales Stenar, medeltida borgen Glimmingehus i Simrishamn, Äpplelandet Kivik, “Wallanders Ystad“ och äventyrsparken Tosselilla.

På Åhus bor du som kommer i husvagn eller har med dig tält på våra härliga campingtomter i varierande storlek och kommer du i husbil finns flertalet asfalterade husbilsplatser med tillhörande uteplatser. Men här behöver du inte ha ditt eget hem med dig, om du inte vill såklart, för det erbjuds såväl sköna stugor som nya glampingtält. Allt detta endast ett stenkast från Täppets vita strand och svalkande hav.

Välkommen!

First Camp Scandinavia

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!