Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Duse Udde - Säffle

Välkommen till vår camping Duse Udde utanför Säffle! Här bjuds du på allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag.

Duse Udde är en riktig pärla i vackra omgivningar. Naturen bjuder på fina natur- och cykelstigar och ett rikt djurliv. Här finns fantastiska badmöjligheter med barnvänliga stränder och mysiga klippor. Med en fantastisk vy över Vänerhavet ligger den mer än hundra år gamla fyren som idag är en mysig restaurang. På området finns såväl bollsportsområden och lekplatser som de rätta faciliteterna för en riktigt skön vistelse.

Ta för dig av det du gillar mest – vidsträckta skogar, öppna landskap och inte minst Vänerkusten med de vidsträckta vyerna och den vackra skärgården. Säffle väntar med den klassiska värmländska gästfriheten så att du kan upptäcka, smaka och njuta i din egen takt.Välkommen till vår camping Duse Udde utanför Säffle! Här bjuds du på allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!