Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 659 st

Kattens rum och frukost

För den som uppskattar gammaldags charm och enkelhet, finns ett trevligt rum i lantlig miljö i Endre, nära Visby. En brant trappa leder upp till rummet som ligger ostört i en egen byggnad. Vatten i hink och handkanna och ett klassiskt utedass bidrar till den genuina miljön.

Frukost serveras i stora huset. Vid vackert väder kan den serveras utomhus till den som behagar. Te och kaffe finns det möjligheter att ordna på rummet.

Vägbeskrivning
Från Hamnterminalen kör färjeleden upp och rakt fram i rondellen. Vid följande rödljus fortsätt rakt fram till nästa rondell, sväng då vänster. Sedan kommer två rondeller till där du vid den första kör rakt fram och den andra svänger höger, mot Slite. Fortsätt ca 1000 meter och sväng sedan höger in på väg 631, vid skylten mot Dalhem. Efter 8 km är du i Endre sväng vänster vid mot Fjells och ta höger efter 400 meter. Andra huset på vänster sida och du är framme!

Dela:

Gilla landet
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Kustvägen
SJ
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!