Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 661 st

Wik Bed & Breakfast

I Roslagens famn på en kulle med utsikt över böljande ängar och betande kor ligger Wik Bed & Breakfast. Vi finns i Söderbykarl, ca 15 min med bil, norr om Norrtälje.

Från oss är det inte långt till Älmsta och Väddö med Grisslehamn i norr och färjeförbindelse till Åland eller till Barnens Ö och Simpnäs i den södra delen med passbåtar över till Arholma.

Här finns många Smultronställen att upptäcka! Vi har närhet till en fantastisk skärgård, underbara svampskogar och natursköna vandrings- och cykelleder. Endast ett par hundra meter från oss passerar Roslagsleden. Boka vårt vandringspaket eller upptäck leden på egen hand. Vill du hellre utforska Roslagen och alla sevärdheter på en cykel? Boka vårt cykelpaket eller hyr en av våra nya fina cyklar för turer på egen hand. Är du golfintresserad kan du välja mellan åtta banor inom lagom avstånd.

Vi har tre gästrum med sammanlagt nio bäddar, gemensam dusch och toalett samt ett fullt utrustat kök. Vi kan lova sköna sängar och en god och sund frukost som är så ekologisk, närodlad och rättvisemärkt som det bara är möjligt. Samtliga rum är rökfria. Vi accepterar alla betalkort förutom Diners.

Vi har öppet året runt.

Välkomna!

Dela:

Gilla landet
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!