Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 491 st

Mellsta Camping

Mellsta Camping är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven. I generationer har Mellstaparken varit ett av Borlängebornas käraste utflyktsmål.

Med sitt stora utbud på serviceinrättningar och med sin vidunderliga utsikt över Dalälven lockar den både sommarfirare och gästande campare.

I anslutning till Mellstaparken erbjuds motionsspår med olika längd och svårighetsgrad, både sommar och vinter, och vintertid finns det en egen snökanon och elljusspår.

I Mellstaparken har Borlänge Kommun investerat drygt 10 miljoner kronor under 1990-talet i bl a en ny servicebyggnad, en ny servering med butik och ett nytt campingkök, dvs det mesta är gjort för att förbättra servicen för gästande campare.

Ifrån Mellsta Camping har du nära till de flesta sevärdheter som Dalarna erbjuder: Carl Larssongården - Sundborn, Falu Koppargruva - Falun, Dalarnas museum – Falun, Björnparken - Orsa/Grönklitt, Dalahästtillverkning - Nusnäs, Claes Ohlsson - Insjön, Kupolen - Borlänge, Tomteland - Sollerön, Jussi Björlingmuseet - Borlänge, Framtidsmuseet - Borlänge, OrnäsLoftet - Borlänge

Välkommen till Mellstaparken i Dalarna!

SCR

Dela:

SCR
Gilla landet
Tågkompaniet-Norrtåg
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!