Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 913 st

First Camp Tylösand

Utmärkt semestercamping nära Tylösands berömda stränder och Halmstads utbud av restauranger, nöjen och shopping. I området finns en rolig lekplats med hoppkudde och klätternät samt en fin äventyrsgolfbana. Även en särskild småbarnslekplats. Här bor du nära den flera kilometer långa och finkorniga sandstranden med gott om strandaktiviteter.

Under högsäsong är det After Beach och musikuppträdanden. Vi har uthyrning av cyklar, segway, trampbilar, m m. Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb på campingen med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco. Granne med campingen ligger Halmstads Golfklubb och det finns även andra golfbanor i närheten. Inom räckhåll finns också Halmstads Äventyrsland med vattenland, karuseller och fyrhjulingar.

På First Camp Tylösand kan du hyra fullt utrustade stugor. Det finns tre stugtyper med 4 + 1 bäddar. Det går även att boka till sänglinne, städning och frukost. Ett sätt att göra ditt boende mer bekvämt.

First CampThe Green Key

Dela:

Destination Halmstad
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!