Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Kolbodabaden

Kolbodabaden Turist- och konferensanläggning är belägen 2, 5 mil söder om Kalmar, vid det lilla samhället Hagby. Anläggningen ligger naturskönt med utsikt över Kalmarsund, omgiven av hagmarker, stengärdesgårdar och ekar. Ett smultronställe för aktiv fritid eller bara för avkoppling.

Här kan Du välja storlek och standard på lägenhet precis som det passar Dig – allt från vandrarhemsstandard till rymliga 6-bäddslägenheter. På området finns även en familjecamping med ca 90 elplatser, restaurang med fullständiga rättigheter, gatukök/café, uppvärmda pooler, minilivs, tvättstuga, kanotuthyrning, minigolf och fotbollsgolf. Det finns även möjligheter till beachvolleyspel, brännboll, kubb och fotboll. På området finns också en äventyrsbana med olika gruppaktiviteter samt en klättervägg (dessa aktiviteter kräver förbokning).

Kolbodabaden är handikappvänligt och det är lätt att ta sig fram för både ung och gammal, stora gräsytor finns för lek och spel, och omgivningarna bjuder på fina promenadvägar, havsbad och fiske.

Närheten till Kalmar gör att man lätt tar sig dit, kanske för ett besök på slottet, en fika i Krusenstiernska trädgården eller shopping utmed gator och torg i den vackra, medeltida staden. Eller varför inte en dagsutflykt till Öland med allt vad det har att erbjuda, med bil tar det inte mer än 30 min. Några minuters längre resa, men inåt landet, tar Er till Glasriket där ni bland annat hittar Orrefors, Kosta-Boda, Nybro och Pukebergs glasbruk. Söderut ligger slöjdriket Torsås och Gullabo när till. För alla golfintresserade finns det tre mycket bra banor inom 3 mils radie, nämligen Kalmar Golfbana, Möre Golf i Söderåkra och Nybro Golfbana.

Kolbodabaden är även det perfekta stället för konferens, lägerskola och idrottsläger. Man kan bland annat erbjuda grupputvecklingsaktiviteter, goda träningsmöjligheter, rymligt boende, bra konferenslokaler, vällagad mat, bastubad och mycket mer till konkurrenskraftiga priser och bra service.

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!