Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 913 st

First Camp Karlstad Skutberget

En fin semesteranläggning vid Vänerns strand med både sand- och klippbad. Här finns möjlighet att spela frisbeegolf, beachvolley och minigolf, samt att hyra cykel, trampbilar och kanot/kajak. Även en motionscentral som erbjuder, massage, styrketräning, motionsspår och gympahall. I området finns även en restaurang med fullständiga rättigheter och pubkvällar med trubadur.

Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb på campingen med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco. Läget ligger bra till för utflykter till Karlstad och andra sevärdheter i Värmland. Intill finns även Bergvik Köpcenter och Ikea för den köpsugne.

?På First Camp Karlstad kan du hyra fullt utrustade stugor. Alla har egen veranda och ligger nära natur och motionsmöjligheter. Det går att köpa till sänglinne, städning och frukost. Ett sätt att göra ditt boende mer bekvämt.

First Camp

Dela:

TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!