Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 913 st

First Camp Luleå

En komplett semesteranläggning i vacker miljö med stort tempererat äventyrsbad med vågmaskin och vattenrutschbana. Stor barnvänlig sandstrand, restaurang och café med fullständiga rättigheter. Under sommarsäsongen även en butik med färskt bröd. Gott om möjligheter till aktiviteter för hela familjen; uthyrning av trampbilar och kajaker samt en minigolfbana. Dessutom en lekpark med hoppkuddar och linbana samt planer för fotboll och volleyboll. Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco.

Luleå stad och Storhedens shopping ligger inom bekvämt räckhåll, dessutom erbjuder skärgården utflykter med turbåtar. Gammelstads kyrkstad är ett givet besöksmål och den konstintresserade kan få nya intryck i Kulturens Hus. I Luleå spelas både basket och hockey på elitnivå.

På First Camp Luleå kan du hyra fullt utrustade stugor med 4-6 bäddar. Stugbyn består av 76 stugor som ligger naturskönt, nära eller alldeles intill Luleälvens strand. Samtliga stugor är vinterbonade och kan bokas året runt, i ett antal stugor är djur tillåtna. Genom Bocamp kan du även köpa din egen stuga som bostadsrätt.

First CampThe Green Key

Dela:

TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!