Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 392 st

Nora Camping

Välkommen till Nora camping och bad, som ligger endast 10-minuters promenad från Nora centrum i Västmanland.

När man vill in till centrum är det enklast och skönast att vandra på den vackra strandpromenaden som sammanbinder campingen med staden.

Här har vi ett härligt bad med många bryggor och en flotte med hopptorn. Det finns också en beachvollyplan, som är flitigt använd.

Du kan hyra en roddbåt eller kanot hos oss under några timmar eller flera dagar. Nora Camping är en lugn och barnvänlig camping, som passar lika bra för långliggaren som den som endast vill stanna en kortare tid.

Nora är en stad med anor från medeltiden. Den har bebyggelse från 1700 och 1800-talen, med bl. a. kullerstensgator.

Nora bjuder på flera sevärdheter som t. ex. Göthlinska Gården, Pershyttans hytta och bergmansby och Nora Bergslagens Veteran-Jernväg . På Alnarps Ö bor trollen och här kan barnen roa sig med en trollstig. Vissa dagar bjuds det på barnteater på ön.

Nora, Pershyttan Nora Bergslags Veteran-Jernväg har tilldelats Europa Nostra-priset, en förnämlig internationell utmärkelse för god byggnads- och kulturminnesvård.
Du kan boka både stugor och elplatser för husvagn på vår camping.
Vi har två nya villavagnar, med AC, för uthyrning.

OBS: Till Noramarknaden och midsommar tar vi inte emot förbokningar på campingplatser, endast på stugor. Sista bokningsbara dag är onsdag före midsommar och marknad.

Vi har renoverat alla duschutrymmen och handikapptoaletten i år.

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!