Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 913 st

First Camp Kolmården

Vackert belägen semesteranläggning på kuperad skogsmark och med härlig utsikt över Bråviken. Gott om möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Lekplats med tematänk. Det finns tillgång till både minigolf och vattenrutschbana till bra priser på campingen. I området finns även en välsorterad butik, café och restaurang.

Under högsäsong erbjuds även frukostservering. Här finns flera olika stugbyar i olika utförande och med uthyrning året runt. Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco. I närområdet finns även Kolmårdens Djurpark med delfinshow, Tiger World, Tropicarium samt en Safaripark med linbana och massor med attraktioner. Inom räckhåll ligger även en 27-håls golfbana på tre slingor samt en hantverksby och ett marmormuseum.

På First Camp Kolmården kan du hyra fullt utrustade stugor. Stugbyarna ligger naturskönt längs Bråviken med närhet till stranden och vattnet. Här finns totalt 92 stugor som hyrs ut året om. Även sänglinne och städning kan bokas. Genom Bocamp kan du även köpa din egen stuga som bostadsrätt. Gå in på www.bocamp.se för mer information.

First Camp

Dela:

Sommarhagen banner
Snälltåget
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
Sommarbanner Snälltåget
Tågkompaniet-Norrtåg

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!