Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 913 st

First Camp Gunnarsö

First Camp Gunnarsö är en naturskön camping och stugby för hela familjen som är vackert belägen vid smålandskusten. Här finns härliga badplatser vid hopptorn, klippor, sandstränder med mera. Ett eldorado för den söker aktiviteter, här hittar du Blix barnklubb/lekrum med gratis aktiviteter med ledare varje dag. Välj också bland kanoter, roddbåtar, trampbåtar, sup-brädor, äventyrsgolf, trampcyklar, cyklar, beach volleyboll och vandringsled.

I butiken finns nybakade frallor varje morgon och restaurangen med fullständiga rättigheter erbjuder både lunch- och middagsmenyer och trubadurkvällar.
First Camp Gunnarsö erbjuder 72 fräscha, nyrenoverade stugor i olika kategorier. Välj mellan enklare ekostugor till större välutrustade stugor. Alla våra stugor är rökfria och vi har särskilda stugor där det är tillåtet med husdjur. Vi har även stugor som passar dig som är funktionshindrad.

First Camp

Dela:

Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
TaxiKurir banner
MTR Express
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!