Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 805 st

Solvik Camping och Stugby

Solvik ligger direkt vid havet i en vindskyddad dalgång mellan de saltstänkta granitklipporna i hjärtat av Bohuslän. Det är lätt att hitta, Solvik ligger vid kustvägen mellan Hunnebostrand och Kungshamn, 3 km norr om Smögen.

2007 byggde vi ett nytt unikt servicehus med familjerum, stor barnavdelning, kök, matrum och hundduschrum.

2008 fick vi nya comfort- och supercomfortplatser.

Det finns trådlöst internet på hela anläggningen.

Till vår fina badplats med liten sandstrand, flotte, rutchkana, klippbad, trampolin, flytande studsmatta och badbryggor är det ca 600 m. Det är ca 1 km till inomhusbassäng i Väjern.
Runt om platsen kan man promenera på högplatåer med utsikt över hav, skärgård och sjöfart. Varför inte njuta av en härlig solnedgång, tänk er att se när den eldröda solskivan sjunker ner i havet, efter en härlig dag med salta bad och strålande sol.

Det finns annat att göra också t ex besöka Nordens Ark en park för utrotningshotade djur, Smögenbryggan, fiskeauktioner, Stenhuggarmuseet eller bara gå och strosa i något av de pittoreska små fiskelägena som finns i närheten. Golfaren har ca 1 mil till Sotenäs Golfklubb.

På campingen finns en välsorterad servicebutik, en stor välutrustad lekplats, lekrum, äventyrsminigolf, boule, bollplan, satellit-TV och fri bastu.

För den som inte har husvagn eller tält finns det stugor att hyra 15-50m2. Alla våra stugor har dusch, WC, kylskåp, elspis, elvärme, Sat-TV samt uteplats med trämöbler. Arkitekturen är anknuten till bohuslänsk tradition, med hög takresning.

Komplett prislista, se vår hemsida för bokning och information året runt.

Välkommen till Solvik Camping och Stugby i Bohuslän på Västkusten!

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
MTR Express
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!