Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Hökensås-Tidaholm

First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring. Campingplatsen är vackert belägen i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand och världskänd för sitt öring- och regnbågsfiske.

Pröva fiskelyckan, sola och bada, plocka svamp eller ta en tur på längdskidor vintertid. Här kan hela familjen glömma tiden och njuta av lugn, ro och mysiga aktiviteter året runt. Här bor ni fint och naturnära med endast några kilometer till den närmaste av ett trettiotal fiskesjöar. Med ett trettiotal sjöar inbäddade bland kullar och åsar erbjuder Hökensås fantastiska fiskemöjligheter året om. Det nappar som allra bäst under vår och höst då vattnet inte är så varmt. En kort promenad från campingen når ni även Lilla Havssjön med fin badstrand, bryggor och ett hopptorn.

På området hittar ni också en restaurang, en servicebutik med nybakat bröd varje morgon samt en välsorterad fiskeshop. Här finns även två nya padelbanor, en minigolfbana och stora ytor för aktiviteter som till exempel bollspel, boule och kubb. För de små finns en uppskattad lekplats.

Kom och njut av fint fiske och vacker natur på vår mysiga camping. Välkommen till First Camp Hökensås – Tidaholm!First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring. Campingplatsen är vackert belägen i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand och världskänd för sitt öring- och regnbågsfiske.

First Camp ScandinaviaSCRThe Green Key

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!