Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 486 st

Nordic Camping Hökensås

Hökensås Camping & Stugby en del av Nordic Camping & Resort AB gränsar till Hökensås naturreservat med en säregen natur som påminner om norrländska tallhedar. Den som söker lugn och ro i naturen har kommit rätt.

Hökensås är välkänt för sitt fiske efter regnbåge och öring i ett trettiotal sjöar och tjärnar bland mossklädda kullar och åsar. Området genomkorsas av markerade leder för skidåkning och vandringar. Spåren börjar och slutar vid Semesterbyn. I skogen händer det ofta att man träffar både älg, rådjur, räv och många olika fågelarter.

Vi har boende som passar alla & erbjuder sysselsättning för alla året runt. På området finns bastu, minigolf, boule, lekplatser och fotbollsplan. Barnen har en egen liten damm för regnbågsfiske. Skidor och fiskeutrustning finns att hyra.

Goda konferensmöjligheter finns då vi har ett flertal konferensrum och grupprum, samt bekväma stugor med dusch och toalett.

The Green Key

Dela:

SCR
Gilla landet
Kustvägen
SJ
MTR Express
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!