Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 897 st

First Camp Umeå

En modern semesteranläggning i anslutning till det populära friluftsområdet Nydala. Närheten till bad, vacker natur, fiske och motionsmöjligheter både sommar och vinter är plusvärden. Höst och vår finns här även konstsnöspår. Vi har äventyrsgolf, hoppkuddar och trampbilar och till äventyrsbadet Umelagun är det gångavstånd.

I närbelägna 4H-gården Hemmanet kan du få uppleva husdjur i västerbottnisk miljö. Äventyrsön Norrbyskär och Älgens Hus är andra sevärdheter. Missa inte Blïx barnklubb med ledarledda aktiviteter, film, minidisco, karaoke arrangeras från juni till augusti. Fira gärna midsommar med oss! Traditionellt firande med musik, lekar och midsommarstång.

På First Camp Umeå kan du hyra fullt utrustade stugor och rum med mellan 2 och 16 bäddar. Här finns 54 stugor med dusch/WC och pentry, 4 storstugor, 20 sommartorp och 16 ängstorp. I ett antal är det tillåtet att ta med husdjur.

First CampThe Green Key

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!