Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Kärradal-Varberg

Skicka e-post

First Camp

0525-103 94

Norra Edsvik 2
457 95 Grebbestad

First Camp Kärradal-Varberg

0340-62 23 77

Nisebäcksvägen 1
432 95 Varberg

Välkommen till en riktig pärla på västkusten, First Camp Kärradal – Varberg! Campingen ligger med ett toppläge några hundra meter från havet på västkusten strax norr om Varberg – och med shoppingparadiset Ullared en bit bort är vår camping i Varberg ett resmål med någonting för hela familjen. Ett besök vid Varbergs fästning brukar även det vara ett populärt resmål för semesterfirarna på kusten.

För familjen finns flera roliga aktiviteter, vad sägs om att slå brorsan i boule eller kompisen i äventyrsgolf. Kanske vinner du över grannen och blir bjuden på en vinnarglass? Barnen har kul på lekplatsen eller leker med nyfunna vänner på campingen. På campingen finns även en servicebutik och vår First Camp Bistro!

På campingen bor du i stuga eller campingtomt med husbil, husvagn eller tält. Endast några hundra meter från campingen breder de långgrunda barnvänliga stränderna ut sig och med Varberg mindre än en mil bort är First Camp Kärradal – Varberg en riktig pärla på västkusten, nära till city och nära till naturen.

Välkommen!

First Camp Scandinavia

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!