Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 805 st

Älvkarleby Turist & Konferenshotell

Du finner Älvkarleby Turist och Konferenshotell där Dalälvens sista mäktiga fall mynnar ut i det lugna havet, lätt att ta sig till både med tåg eller från E4.

Vi erbjuder både modernt och klassiskt, natur och komfort, kultur och underhållning – allt i en harmonisk inramning av brusande forsar och väldoftande skog.

Vårt kök har en klassisk svensk inriktning där vi bland annat serverar lax och charkprodukter från vårt eget välrenommerade rökeri. Ingen som besöker Älvkarleby bör missa vår välkända lax och många är de som imponerats av vårt fantasirika julbord med lax i centrum!

Utanför vår entré står många äventyr på lur! Promenadstråk tar dig kring det vittberömda Dalälvsfallet som sommartid brusar och om vintern fryser till is. Andra tips är byns 18-håls golfbana som sträcker sig längs älven. Rullsands havsbad, också känt som mellansveriges riviera. Furuviks Zoo, en perfekt plats för familjeäventyr och självklart Laxön, det gamla militärlägret som nu huserar många charmiga verksamheter.

Visita

Dela:

SCR
Gilla landet
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!