Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 805 st

ÅreFjällsätra

Ni är välkommen att bo hos oss på ÅreFjällsätra oavsett årssäsong. Vi har alltid öppet - sommar, vår, höst och vinter - vilket allt fler besökande i Åredalen har upptäckt.

ÅreFjällsätra är hotellet med de många boendemöjligheterna. Vårt synsätt är att våra priser ska passa allas plånböcker. Hit kommer unga som gamla, enskilda, grupper, personalgrupper, konferenser, mfl ÅreFjällsätra är en mötesplats för alla.

ÅreFjällsätra är en förhållandevis ny hotell- & konferensanläggning i Åredalen. I början av 1997 startades ombyggnaden av det kända Fjällsätra konvalescenshemmet. Anläggningen byggdes under 1930-talet som ett konvalescenshem. Vi har bevarat verksamhetssyftet, dvs hit kan du komma ung som gammal, som enskild gäst, med ett företag eller i grupp för PAUS; Parkering - Andhämtning - Utmaning - Stimulans.

En av ÅreFjällsätras starkaste ambitioner är att motverka hög puls med hjälp av charmig inomhusmiljö och fantastisk natur. Slappna av i kaffesalongen eller njut av fönsterbord i restaurangen och njut av fjällutsikten. Vår inredningsfilosofi är att vi ska själva ska tycka om att arbeta i den hotellmiljö vi erbjuder våra gäster.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!