Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

TOTT Hotel Åre

Du står just nu på tröskeln till ett ovanligt hotell. Anrika TOTT sticker visserligen ut rent fysiskt, med sitt vidunderliga läge ovanför Åre by, men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så.

Om du vill bo oförskämt nära liften men bara en kort promenad från centrum är TOTT Hotel Åre det självklara valet. TOTT Hotel har nämligen Åres enda egna liftsystem vilket gör att du har backen alldeles utanför din dörr. Vi kan också skryta med Jämtlands största gym och spa. Dessutom har vi mood managern Martin Karlsson, vårt hemliga vapen för att kunna utmana dig med en gränslös personlig service med aktiviteter.

Hotellet har just byggt om och idag återspeglar samtliga rum en högklassig design med himlen, sjön och bergen utanför de stora fönstrena. TOTT passar för såväl barnfamiljer, kräsna vintersportfantaster som konferensgäster.

Hotellfakta
TOTT Hotel Åre har 146 rum med åtta olika kategorier. Du kan bo från en till åtta personer i de olika lägenheterna och du bestämmer själv standard. De 103 lägenheter som renoverades förra året har spis och kyl och i vissa lägenheter finns det även micro. I de 43 i år nyrenoverade lägenheterna finns både spis, micro, kyl och frys. Vissa rum har tillgång till torkskåp.

Alla lägenheter är utrustade med egna designkök och självklart har samtliga rum på TOTT Hotel fräscha badrum. Hotellet är helt rökfritt och vi har endast ett par rum med lov att medföra husdjur. TOTT Hotel Åre är ett fantastiskt hotell - skidutrustning, liftsystem, stjärnrestaurang och spa, allt finns hos oss!

Restaurang
Med internationella och jämtländska influenser, rena smaker och en lekfull presentation har vi äran att välkomna dig till vårt fina kök i hjärtat av de svenska fjällen.

Spa
Att låt sig bli bortskämd och omhändertagen är svårt att motstå på TOTT:s spa-anläggning. Här blir du behandlad av professionell personal med största omsorg och noggrannhet. Låt dig frestas av den fantastiska miljön med pool, bastu, avslappnings- och behandlingsrum. Allt för att få dig att koppla av.

Lobby
TOTT:s lobby är inte vilken lobby som helst. Det är nämligen Åres öppnaste mötesplats, med liv och rörelse till klockan två varje natt. Umgås och ta det lugnt i den avslappnade loungedelen och njut av utsikten på den mäktiga solterrassen.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!