Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 754 st

Hotel Falkbergets Apartments

Falkberget är ett prisvärt familjehotell i ständig utveckling. Vi finns i Falkenberg som är en av Sveriges största besökskommuner med närhet till Gekås Ullared, Skrea strand och en levande och mycket aktiv stad. Det fina med Falkberget och Falkenberg är att allt är nära.

En nyhet för Falkberget är att vi allt mer använder begreppet sporthotellet. Skälet är enkelt. På nära håll finns det mängder av fina idrottsanläggningar som t.ex. Klitterbadet med en 50-meters inomhusbassäng med saltvatten, en helt ny ishall, tennishall, mängderav gröna och härliga fotbollsplaner och en helt nybyggd skatepark som lockar ungdomar från hela Sverige. Att förlägga sitt träningsläger till Falkenberg och bo billigt på Falkberget kan vi verkligen rekommendera.

Falkberget är också ett prisvärt familjehotell och numera även ett STF vandrarhem som erbjuder olika typer av flexibla boendealternativ. Ambitionen är att bjuda på det lilla extra och helst överträffa våra gästers förväntningar.

I våra lokaler kan vi också erbjuda något vi kallar för Konferens light. Helt enkelt en lite enklare och billigare konferensform där vi erbjuder allt vad en konferens behöver utan att det måste kosta skjortan.

Som ni förstår har vi en bra bredd på Falkberget. Vi lockar alltifrån turister, bussresearrangörer och idrotts- läger till konferensgäster och projektarbetare som behöver tillfälligt boende i Falkenberg.

I företaget finns en gedigen erfarenhet inom restaurang, hotell, konferens och grupparrangemang. Så välkommen till oss med Din förfrågan och titta gärna in så visar vi dig anläggningen.

Falkberget erbjuder många möjligheter – välkommen till oss du också!

Visita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!