Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 661 st

Hotell Åsen Sweden Hotels

Hotel Åsen Sweden Hotels erbjuder en mängd trevliga paket för familjer och grupper! Vad sägs om skidor eller golf på Isaberg? Vilda Västernäventyr på High Chaparall
Hotellet är för den företagstäta regionen ett legendariskt hotell och mötesplats med motorsportsnostalgi från Scandinavian Raceways storhetstid på 70- och 80-talet. Motorbanan är beläget ett stenkast från hotellet och är idag föremål för diverse fartfyllda aktiviteter. Hotellet har totalt nyrenoverad restaurang och bar.

Hotellet ha,r med sina 32 rum och sina konferensrum för 2 till 100 personer, ett utmärkt läge i centrala Anderstorp med bra butiker för trevlig shopping. I nära anslutning finns också möjlighet till rekreation i sport- och simhall eller motionspår.

Närheten till Isaberg vinter som sommar och High Chaparall är ytterligare två bra anledningar till ett besök. Välkommen att bo, äta och mötas hos oss!

Visita

Dela:

SCR
Gilla landet
Trillevallens Högfjällshotell
Isaberg
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!