Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

Asecs Hotell & Vandrarhem

Pris per person från 399:-

Asecs har den bästa shoppingen mellan Malmö och Stockholm med ca 90 butiker och restauranger av alla tänkbara slag. Här parkerar du smidigt och gratis på någon av våra 3 600 parkeringsplatser. Vi har öppet året om, sju dagar i veckan med undantag för midsommarafton, midsommardagen, juldagen och nyårsdagen.

För hela familjen
Att shoppa ska vara ett nöje – helst för hela familjen. Därför har vi lagt ned stor omsorg på att underlätta för dig med barn, både större och mindre. Vid Entré C har vi en lekplats, med rutschkanor och annat skoj som ger utlopp för överskottsenergin. Här finns också ett väl tilltaget skötrum samt ett speciellt amningsrum som bjuder på lugn och ro.

Parkering
Att man ska kunna parkera smidigt är en självklarhet. På Asecs finns 3 600 gratis parkeringsplatser (parkeringsförbud nattetid, se skyltning). Den som väljer att parkera på vårt parkeringsdäck tar sig smidigt ner till markplan med hjälp av hiss. För dig som är rörelsehindrad försöker vi underlätta så långt som möjligt. Därför hittar du parkeringsplatser närmast entréerna och fritt lån av rullstol på Season vid Entré B.

Hitta hit
Asecs är lätt tillgängligt från de flesta orter i södra Sverige. Vi finns i Jönköping. Det centrala läget utmed E4 (avfart 97) gör det enkelt att hitta oss. Många resenärer på väg söder- eller norrut har gjort Asecs till en paus på vägen med spännande shopping och ett bra matutbud. Många väljer också Asecs för en dagsutflykt.

Varmt välkommen!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!