Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 073 st

Ibis hotel Lund

Ett litet familjärt hotell strax utanför centrala Lund. Från hotellet har du nära till allt som Lund erbjuder. Bo i bekväma och välplanerade dubbelrum. Alla rum har en dubbelsäng på 140 cm samt en nerfällbar överslaf. Hotellet är delvis nyrenoverat 2008. Receptionen är bemannad dygnet runt och vår serviceorienterade personal finns på plats för att göra din vistelse hos oss så angenäm som möjligt.

Vi anpassar oss efter dina tider. Njut av vår goda frukostbuffé som står uppdukad mellan klockan 06.30 – 10.00. På helger till 11.00. Mellan 04.00 – 12.00 serveras dessutom en enklare frukost.

I vår restaurang Ibistro njuter du av god och vällagad mat i en trevlig atmosfär alla dagar mellan 18.00 – 22.30. Det finns TV i restaurangen om du vill se sportevenemang eller andra program. Besök även vår mysiga bar där mat och lättare snackmeny finns tillgänglig dygnet runt.

Lund är staden där 1000 års historia blandas med modern kunskap och vision. Belägen i den attraktiva och expanderande Öresundsregion. Hotellet ligger bredvid shoppingcentrat Nova Lund i ett lugnt område 2 km väster om centrum. I södra Sverige blir golfsäsongen längre och vi samarbetar med Örestads golfklubb och Kävlinge golfklubb.

Hos oss är parkeringen gratis!

Ibis

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!