Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 874 st

Fjällnäs Castle

Slottet ligger alldeles utanför Gällivare och är en enastående byggnad, både utifrån och inifrån. Efter en allomfattande renovering har slottet förvandlats till ett högklassigt boende med gourmet restaurang.

Slottet erbjuder boende i sju olika lyxiga lägenheter, var och en döpt efter en vacker ädelsten som reflekterar färgerna lägenheten är inredd i. I alla lägenheter har du tillgång till kök samt en avslappnande och bekväm vardagsrumsdel. Njut också av lyxen av ett eget badrum. Alla lägenheter är inredda med moderna bekvämligheter så som LCD-TV, DVD-spelare och kostnadsfritt trådlöst Internet.

På slottet finner du även en förstaklassig restaurang på bottenvåningen, som bjuder på vacker inredning och underbar utsikt. Här kan du njuta av traditionell lappländsk mat men även smaka på speciellt utvalda italienska rätter. Vinlistan talar för sig själv: här erbjuds du endast viner som blivit noga utvalda av italienska sommelierer. Restaurangen är en perfekt plats för en romantisk middag eller helt enkelt för en träff med goda vänner i en oförglömlig atmosfär.

Faciliteter
Parkering, reception, restaurang, hiss, bastu, trådlöst Internet, LCD-TV, DVD-spelare, konferensmöjligheter och handikappvänligt. Rökning är ej tillåtet.
Vi kan även erbjuda paket med boende och aktiviteter.

Dela:

SCR
Snälltåget
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!