Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Bounce Malmö

Pris per person från 100:-

BOUNCE är en inomhusarena med över 100 trampoliner sammankopplade, med ett rykte om att vara en av världens bästa inomhusäventyrsparker, där adrenalinet samt musiken pumpar från morgon till kväll. På BOUNCE finns det något för alla över 3 år att aktivera sig med, och inne på arenan finns parkour- och freerunningområden, trampolin-dodgeball, slam dunk, big bag, the wall och en hinderbana likt Ninja Warrior kallad X-park.

Innan ni kommer till BOUNCE bör ni boka er session via deras hemsida för att säkerhetsställa att det finns lediga platser. Det börjar en ny session varje hel timme och en session är 60 minuter lång. Om ni vill kan ni självklart köpa till en extra timme i mån av plats på arenan eller boka 2 eller fler timmar direkt. Se till att komma cirka 20 - 30 minuter innan er tid för att hinna bli incheckade, lyssna på säkerhetsgenomgången och sätta på er BOUNCE-strumporna. Det finns omklädningsrum, dusch och skåp på anläggningen men du måste köpa lås på plats eller ta med ett eget till skåpet.

Efter all aktivitet kan man bli hungrig och då erbjuder BOUNCE:s café ett trevligt och brett utbud av fika, mackor, sallader samt dricka. Om någon mot förmodan inte skulle vill hoppa trampolin kan denne ta en fika i cafét och passa på att jobba medan de andra hoppar. Om ni som de flesta andra blir helt betagna av BOUNCE kan ni även ha kalas här, ta privat lektioner samt gå veckoklasser med Flight academy, Freerun academy och BOUNCE fit.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!