Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 617 st

Sånga-Säby Restaurang

Närodlat och ekologiskt från Sveriges bönder.

På Sånga-Säby vet vi att varje detalj är viktig för att uppnå en helhet. Maten är en sådan detalj och för många av våra gäster är den bland det viktigaste. Det vi serverar på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i vår vinkällare har vi ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner.

Minnesvärda mål från morgon till kväll

Middagarna på Sånga-Säby består alltid av en väl genomtänkt meny. Lunch och frukost serveras som en variationsrik buffé och varje morgon bakar vi flera sorters bröd.

Du kan äta klimatsmart

På vår lunchbuffé hittar du alltid ett vegetariskt-, fisk- eller köttalternativ. Det är i den ordningen du ska välja om du vill göra minsta möjliga påverkan på miljön.


Kaffet är klimatkompenserat

Vi köper vårt kaffe från Smiling Faces som är det enda företaget som klimatkompenserar kaffet fullt ut. Det innebär att kaffe, energiförbrukning, hela kaffemaskinen, mjölken och sockret är klimatkompenserat.

Vi gillar vegetariskt

Allt fler av våra gäster har bestämda önskemål om matens innehåll. Vi vet att ni med särskilda krav ofta blir styvmoderligt behandlade då ni bor på hotell eller äter på restaurang. Säg bara till så att vi vet dina önskemål och hjälp oss att hitta dig om du deltar i middagssittning tillsammans med många andra.

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Skansen
City Conference Center
Ballbreaker julbord
SJ
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!