Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 617 st

Skogsgärde Islandshästar

Ridundervisning i naturen! Vi erbjuder dig ridning på natursköna skogsstigar och vindlande grusvägar på snälla islandshästar. Hos oss får du möjlighet att lära dig grunderna i ridning och kan du redan det så får du lära dig mer hur man rider islandshäst och tölt.

Vi tar emot alla slags sällskap såsom kompisgäng, företag, familjer m.m. men även om du är ensam är du lika välkommen.

Van eller ovan ryttare spelar ingen roll, vi har hästar och ritter för alla smaker. På alla uteritter följer det med en ridledare som instruerar er före och under ritten. Om man aldrig har ridit innan får man lära sig grunderna och dom allra flesta får prova på att tölta och är man modig och lättlärd kan man även få prova på att galoppera. För dom som har ridit lite mer blir det mer fokus på tölten, som är det unika med islandshästen. Om några i gruppen är ridvana kan upp till 8 personer rida ut åt gången, men om alla är ovana tar vi helst inte fler än 6 personer åt gången. När det gäller barn har vi en åldersgräns på 12 år om dom är ovana, ridvana barn (som har ridit i några år) kan vara ner till 8 år.

Vi har ritter från 1 timme upp till 5 dagars ridpaket. Vi har även stugor, vedeldad bastu, vedeldad badtunna och grillkåta för uthyrning.

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Isaberg
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!