Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 662 st

STF Sälen-Hemfjällsgården Vandrarhem

Hemfjällsgården, som det idag heter, byggdes redan på 1920-talet och då som en kyrka. Numera är huset ett mysigt, vintage, hemtrevligt och även Bed & Breakfast boende för stora som små familjer, grupper, slutna sällskap och resande. Det är beläget med endast 9 minuters bilresa till Lindvallen, 7 minuter till Kläppen och i vår närhet finns bland annat Västerdalälven, Vasaloppsleden och fina längdspår.

På Hemfjällsgården kan du koppla av och ha en trevlig vistelse med dina nära och kära, vänner och kanske träffa nya bekanta för livet. Och varför inte fira din bemärkelsedag här?

I matsalen njuter du av den förbokade frukostbuffén som bland annat består av nyttigt hembakat bröd. Samtidigt passa på att packa din egen matsäck och ge dig ut på dagens aktiviteter. När sedan kvällen börjar närma sig är du välkommen till en god, hemlagad middag som du förbokat. Vill du hellre laga din egen mat går det bra att använda vårt nya självhushållskök.
Hjärtligt välkommen!

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Gilla landet
Tågkompaniet-Norrtåg
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Rättviksbacken

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!