Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 849 st

KFUMs Vandrarhem/YMCA Hostel

Ett trevligt vandrarhem i centrala Umeå med bra priser och god service. Ett perfekt boende för dig som vill uppleva stan och ha nära till allt!

Under sommaren totalrenoveras vår restaruang Piren för att i slutet på augusti öppna som både café och restaurang. Våra enkelrum och de flesta av våra 2-bäddsrum har resårsängar medan flerbäddsrummen har våningssängar. Dusch och wc finns i korridoren medan de flesta rum har handfat på rummen. Frukostbuffé serveras under sommaren mån-fre (vid få gäster förbehåller vi oss rätten att göra iordning en välfylld frukostpåse). Vi har gratis internetcafé samt gratis WiFi för våra gäster. Självhushållskök finns för de som önskar tillaga egen mat och tvättstuga med flera tvättmaskiner och torktumlare finns att utan kostnad nyttja för våra gäster. Incheckning vardagar 14-17, lördag-söndag 16-17. Vid ankomst senare kan nyckel efter ök hämtas i ett nyckelskåp. För större grupper, föreningar och idrottslag har vi ett stort rum med 14 bäddar och egen TV-hörna som kan bokas.

Dela:

SCR
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!