Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 135 st

Logga in

E-post

Lösenord

Glömt ditt lösenord?

E-postadress

Skapa konto

Din e-postadress E-postadress *

Ditt för- och efternamn Namn *

Välj ett lösenord, minst 6 tecken Lösenord *

Upprepa lösenordet du fyllde i ovan Upprepa lösenord *

användaravtalet

Användaravtal

Ett konto på Sverigeresor.se är helt kostnadsfritt och inga krav ställs på kontoinnehavarna, mer än att de uppgifter som lämnas är korrekta samt att svensk lag och detta avtal efterlevs.

Kontot är personligt och får inte utnyttjas av flera personer. Det får heller inte överlåtas till annan person. Kontoinnehavaren får inte lämna ut användarnamn och lösenord till annan än målsman eller förmyndare.

Sverigeresor.se riktas till den svenska marknaden. Allt material på webbplatsen ska bedömas enligt svensk lagstiftning.

Sverigeresor.se respekterar personlig integritet och hanterar därför kontoinnehavarens informationen varsamt och konfidentiellt. Vissa användarmönster kan komma att sparas. Denna information använder vi oss av när vi vidareutvecklar våra tjänster. Kontoinnehavaren kan när som helst ändra sina uppgifter eller avsluta sitt konto. All lämnad information kommer då raderas från Sverigeresor.se’s servrar.

Sverigeresor.se äger rätt att utan föregående underrättelse till kontoinnehavaren ändra tjänstens innehåll, funktion och förutsättningar. Sverigeresor.se har även full rätt att stänga konton om misstanke om missbruk eller olagliga handlingar upptäcks. Ett konto kan också stängas om giltig e-postadress saknas.

Sverigeresor.se garanterar inte att innehåll och funktioner är fria från fel eller brister. Sverigeresor.se ansvarar inte heller för innehåll eller funktion på webbplatser som denna länkar till, eller för direkta eller indirekta förluster som kan uppkomma i samband med användandet av webbplatsen eller webbplatser som denna länkar till. Sverigeresor.se fråntar sig allt ansvar för kontoregistret i händelse av dataintrång eller annan yttre påverkan utanför vår kontroll.

Vidbynäs Gård
Snälltåget
Höga Kusten
Vikingaliv
SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!