Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Välkommen till Östergötland

I sydöstra Sverige bara 2 h resa söder om Stockholm hittar du vackra Östergötland, Sveriges femte största region och Hennes Kungliga Höghet prinsessan Estelles hertigdöme. Regionen är full med möjligheter att uppleva en härlig och aktiv semester, vistas i fantastisk natur, möta tystnaden och få oförglömliga semesterminnen att ta med hem. Paddla kajak i en oexploaterad skärgårdsmiljö. Vandra på märkta leder eller cykla på slingrande vägar med karta och picknick i ryggsäcken. Ta en båttur på eller cykla utmed legendariska Göta kanal eller upptäck den mer okända men fantastiskt vackra Kinda kanal. Njut av myllrande stadsliv i de större städerna Linköping och Norrköping. Upptäck Omberg, det mytomspunna berget, som gjort för vandring och upptäcktsfärder. Upplev Kolmårdens djurpark, utmana vännerna på Vätternrundan och hälsa på i Heliga Birgittas Vadstena.
Östergötland bjuder på stor variation och ett brett utbud. Oavsett om du vill klappa delfiner, rida på hästar eller åka på en visualiserad 3D-resa ut i rymden.

Dela:

Sommarhagen banner
First Camp
Vidbynäs Gård
City Conference Center
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!