Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Sommar på Idre Fjäll

– lagom mycket vildmark för hela familjen.

Tro det eller ej, men det finns faktiskt betydligt mer att göra i fjällen på sommaren än på vintern. Och naturen – den är lika storslagen som alltid – bara grönare och varmare.

Idre Fjäll är en av Skandinaviens populäraste fjällanläggningar med verksamhet året runt. Här är det mesta anpassat för att passa barnfamiljernas behov av fart och fläkt. Men även om aktivitetsnivån är hög är det långt till vardagens stress och jäkt.

Naturen spelar huvudrollen
Troligtvis är det den magnifika utsikten, den friska fjälluften och den rogivande tystnaden som ger upplevelsen en extra dimension. Här kretsar det mesta runt naturupplevelser av olika slag och det finns gott om möjligheter att utforska den unika fjällnaturen och utsätta sig själv för såväl tuffa som snälla utmaningar.

Äventyr och avkoppling
För den som väljer att semestra i fjällen är det många gånger just kombinationen av äventyr och avkoppling som lockar. Det stora aktivitetsutbudet gör det också enkelt att tillfredsställa alla familjemedlemmars önskemål oavsett ålder och intressen.

Men det är inte bara det stora aktivitetsutbudet som talar till Idre Fjälls fördel – närheten är minst lika viktigt. När man väl har tagit sig hit kan man lugnt låta bilen vila hela veckan lång. Här är det nämligen gångavstånd till det mesta och det är lika nära till vandringslederna och massagen som till poolen och fäboden. Den som spelar golf får heller inte missa en runda på Idrefjällens golfbana. En av Sveriges absolut vackraste och mest populära golfbanor som lockar både proffs och amatörer. Banan utsågs 2005 till Sveriges vackraste golfbana av tidningen ”Svensk Golf”. Vi erbjuder förmånliga golfpaket i både stuga och på Pernilla Wiberg Hotel.

Enkelt och bekvämt
På Idre Fjäll är målet att göra livet så enkelt som möjligt för gästerna. Aktivitetspaketen som infördes sommaren 2005 är ytterligare ett steg i den riktningen. Gästerna bokar numera boende och aktivitetspaket – Familjepaket och Äventyrspaket – separat och har därmed full koll på både aktivitets- och prisnivån. Något som uppskattas av såväl små som stora familjer.

Boende i stuga/lägenhet
Pris från 1 820:- (v 21-25, 33-37)

Boende på Pernilla Wiberg Hotel
Enkelrum 690:-, dubbelrum 990:- (v 25-37)

Komplettera gärna med något av våra aktivitetspaket.

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!