Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Falkenberg

Falkenberg är så mycket mer än en plats - det är en livsstil. Här är allt nära och enkelt. Storslagen natur inpå knuten, spännande utflykter för hela familjen, mängder av evenemang att välja på och äkta råvaror som ger de mest smakfulla upplevelser.
Låt dig bli guidad till Falkenbergs alla smultronställen.

Fråga oss

Vi på Falkenbergs Turistinformation hjälper dig gärna med tips på sevärdheter och aktiviteter i Falkenberg. Vi kan hjälpa till att boka ditt boende i Falkenberg och tipsar om restauranger där du kan äta gott. Här kan du också boka biljetter till olika konserter och evenemang.

Sova över

Här kan du välja emellan allt från stugor och hotell till lägenheter. Här finns även hundvänliga boenden.

Sevärdheter

I Falkenberg finns oändliga möjligheter oavsett ni vill gå på museum, njuta av vacker natur och trädgårdar eller utforska historia i form välbevarade byggnader och kulturmiljöer.

Aktiviteter

För den som vill vara litet mer aktiv finns möjlighet till bowling, turridning, skidåkning, golf och paintball med mer. Känner man för att vara litet mer stillasittande Stadsbion med föreställningar för både stora och små.

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!