Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 653 st

Göteborg

Välkommen till Göteborg! Du kommer att upptäcka en stad som har nära till det mesta. Kanaler, älv och en skärgård som är lika vacker året runt ligger bara en spårvagnsresa bort. Vill du komma närmare vattnet åker du med Paddan innan det är dags att smaka på havets läckerheter i Feskekôrka eller någon av fiskrestaurangerna som lovordats av matjournalister från hela världen.

Trendiga kaféer finns i innerstan, i Haga eller på Vasagatan bland studenterna. Sveriges största turistattraktion, Liseberg, är granne med Universeum där du kan uppleva havet, svenskt naturliv och regnskogen. Shoppar gör du i gallerior, varuhus eller i små designbutiker på kullerstenslagda gårdsgator. De gröna oaserna är nära; Trädgårdsföreningen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Överallt kommer du att träffa göteborgare, stans bästa ambassadörer. Det är de som tillsammans med dig skapar en av stans allra största tillgångar, den goda stämningen.

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!