Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Höstlov på Astrid Lindgrens värld

Höstlovsöppet i Astrid Lindgrens Värld

24 oktober - 1 november, 10.00-17.00
29 oktober - 30 oktober, även kvällsöppet till klockan 19.00

Under höstlovet är Astrid Lindgrens Värld en helt annan upplevelse än på sommaren. Träden i parken går i en gul-röd skala och solen sjunker ner bakom trädtopparna redan under eftermiddagen. När det skymmer tänds eldkorgar och lyktor. Den friska, klara luften blandas med doften från tända grillar och nyrostade mandlar. För leklystna barn finns det mycket roligt att göra och upptäcka. Alla som vill kan träffa Pippi Långstrump, Rasmus och Paradis-Oskar och Emil i Lönneberga som är här med familj och vänner alla dagarna.

Aktiviteter under höstlovet

Under alla dagar erbjuder vi en mängd olika arrangemang i parken utöver vårt ordinarie program. Vi har bla motorsågsskulptering, isskulptering och ponnyridning. Man kan också få möjlighet att själv prova på exempelvis glasblåsning, väva armband och fläta nyckelringar.

Höstlov med äkta småländsk hantverksmarknad

Precis som på en gammaldags marknad finns här massor av spännande, fina, välproducerade och ibland annorlunda varor från våra 90 utvalda utställare. Här visas prov på skickligt hantverk och mycket av det som finns är traditionella marknadsvaror. Det mesta är lokalt producerat, inte minst maten. Flera av våra restauranger, caféer, kiosker och butiker kommer att vara öppna under höstmarknaden.

Läs mer om vårt fulla program och alla utställarna på alv.se

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!