Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 577 st

Gotland

Det är något särskilt med öar. Det är något särskilt med Gotland. Kanske är det solen och stränderna. Havet som alltid är nära och den obrutna horisonten.

Raukar, orkidéer och hav av blommande blåeld. I Visby möts historia och nutid. Nöjeslivet är lika hett som medeltiden. Rosor, ruiner, ringmur och rock’n roll.

På Gotland behöver du inte åka långt för att se solen gå upp, och samma dag se den sjunka i havet.
Havet är alltid nära. På Gotland finns plats för både upplevelser och ro för själen. Kanske är det detta som är ö-liv. Välkommen till en riktig ö!

Det är enkelt att ta sig till Gotland! Du kan resa antingen med båt eller flyg, oavsett vilket alternativ du väljer så finns det både bra och snabba förbindelser.

Hotell mitt i världsarvsstaden Visby, stuga med havet som granne, torp vid ett blommande änge. På Gotland finns massor av alternativ att välja bland.

De stora hotellen med öppet året runt och full konferensservice hittar du i Visby/Tofta-området. Övriga Gotland bjuder på andra värden, lyx i form av att komma nära naturen och människorna oavsett om du bor i tält, stuga eller på hotell. Du kan till och med bo på en bondgård och följa familjen i arbetet på gården eller övernatta på Stora Karlsö med sillgrisslor och orkidéer runt knuten.

Att ha tältat på Gotland hör nästan till allmänbildningen och det finns campingplatser som är både fest- och familjevänliga.

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!