Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 639 st

Grästorp

Välkommen till Grästorps kommun som ligger söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Det är endast tre mil till större orter som Trollhättan, Vänersborg och Lidköping. Det är enkelt att ta sig hit med bil, buss och tåg.

Här har man naturen som granne och här är vackert åkerlandskap med många cykelvägar, vandringsleder och mycket annat. Platåberget Hunneberg med Kungajaktsmuseet Älgens berg, Ekarnas Golfklubb, Särestads Lantbruksmuseum, Lunnevi camping och Spökhuset (för vuxna och stora barn) är väl värda besök! Här finns det gott om fornminnen som t ex runstenar och en del historiker påstår att det är här i trakterna som Sveriges vagga uppstod!

I lilla Grästorp finns det gott om aktiviteter med Bonnamarknad där närodlade kvalitetsprodukter säljs, golfbana, konserthus, badhus, museum, auktioner, ishall, ridhus, fiske i ån Nossan, Grästorpsfestivalen, Nossan Ljusfestival och mycket annat. Kort sagt; här finns energi!

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!