Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 729 st

Slott i Hallstahammar

Hallstahammar

Vi finns mitt i härliga Mälardalen. Här bor det ca 15000 invånare och det finns ca 700 företag ettablerade på våra tre huvudorter Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Här är det nära till allt möjligt brukar vi säga. Allt som är möjligt att göra, uppleva och njuta av. Att det är nära gör att tiden räcker längre här på många sätt och det är precis det som är finessen.

Hallstahammar
Här hittar du en underbar fyrstjärnig familje camping, Skantzö Bad & Camping. Där kan man bo under sommarmånaderna maj-sep. Det går att hyra campingstugor och självhushållstugor. Självhushållsstugorna går även bra att hyra under hela året. Det stora utomhusbadet med hopptorn och trampolin, vattenrutschbana, fotbollsplan, beachvolleybollplan, lekplatser och stora härliga grönområden gör campingen bara mer attraktiv.

Bara ett stenkast från campingen hittar du ÅsbySkantzen området med Kanalmuseeum, Åsby Trädgård, Åsby Kött & Vilthandel, Mini Zoo, Vangsmuseeum, Sporthall, Trångfors smedja, Fornborg och så vackra Strömsholms kanal. Hallstahammars centrum med all tänkbar service hittar du bara 800 meter från campingen. Vi företagare i Hallstahammars centrum ger dig som kund alltid en proffsig och personlig service!

Kolbäck
Med närheten och tillgängligheten till tågstationen som ligger i centrum så är Kolbäck den perfekta orten för dig som vill boka konferenser. Här har du Kolbäcks Gästgiveri som har en utmärkt service vad beträffande mat, boende, konferens och kvalite. Kanske ska du passa på att boka en romantisk weekend med din kära?

Strömsholm
Med anrika traditioner är området ett snabbt växande och helt unikt centrum för Svensk ridsport. Här finns den berömda ridskolan med ridgymnasium och högskolekurser. Här ligger också rikskända Strömsholms djursjukhus med avdelningar för både stora och små djur. Ett av det Kungliga slotten, Strömsholms slott, hittar du ibäddad i grönska och med den skyddande Kolbäcksån runt vallgraven. Europas första och enda Jazzmuseeum hittar du även i Strömsholm. Här kan du under sommaren avnjuta konserer till levande musik nästan varje kväll. På Westerqwarn kan du spela minigolf, äta en god bit mat eller kanske bara ta en kopp kaffe på det härliga caffét.

Det finns så otroligt mycket att upplev här hos oss! Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ringa eller höra av dig via e-post. Vi hjälper dig gärna!

Varmt välkommna till Hallstahammar Kolbäck och Strömsholm!

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!