Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Slott i Hallstahammar

Hallstahammar

Vi finns mitt i härliga Mälardalen, bara en timme från centrala Stockholm. Med Mälaren och gästhamnen i Borgåsund når du oss både via land och vatten. Inom kommunen om du vill ta dig mellan våra tre orter Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm så går det jättebra att ta den avgiftsfria kollektivtrafiken.

Missa inte:

Åsby Skantzen området i Hallstahammar
Natursköna området Åsby Skantzen där du har nära till kulturhistoria, shopping och olika aktiviteter som padel eller paddling, cykling och ädelfiske. Strömsholms kanal går genom området och många tycker om att titta på när slussning sker eller åka med passagerarbåten Oden.
Missa heller inte att upptäcka Strömsholms kanals Kanalmuseum, Åsby Hem och Trädgård, Åsby Kött och Vilt, Åsby hotell, Sörkvarnsforsens sportfiske och Lakeside adventure.

Strömsholm och gästhamnen i Borgåsund

Via vattnet lägger du till med båten i Borgåsund. Här kan du njuta av en god middag på bryggan eller ta en tur bort till Fiskarn som håller sommaröppet med mat och servering på hans brygga. Strömsholms gula barockslott ligger fint inbäddat i grönska bara 15 minuters promenad från hamnen. Ridskolan Strömsholm med stallar och hästar är ett mycket uppskattat besöksmål för stora och små. En fika på stallplan hos Markan hör till traditionerna.
Kommer du med husbil rekommenderar vi att du stannar till vid Westerqwarn. Här har du alla förnödenheter och service som du kan tänkas vilja ha för ditt husbilstopp. Även från Westerqwarn har du nära till slott, hästar och Strömsholms GK.

Varmt välkomna!

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!