Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Karlskoga

Alfred Nobels Björkborn
Ett museum och en mötesplats. Alfred Nobels sista svenska hem på Björkborns herrgård, hans laboratorium och herrgårdsparken.

Boda Borg
En helt unik upplevelse. Olika rum med nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Sommartid finns vattensportcenter vid Näset.

Karlskoga Motorstadion
Modern motorsport och en arena i ständig utveckling. Stora tävlingar som Kanonloppet, Velodromloppet och Scandinavian Open.

Fiske
Här fiskar du året runt. Vi har fina put and take-vatten med röding och regnbåge och med lättillgängliga fiskekort via mobilen. Stor abborre, gös och gädda kan du få i de flesta sjöarna.

BIK Karlskoga
Nobelhallen är platsen där laget har sin hemvist. Ett populärt lag som brukar toppa hockeyallsvenskan. Hockeyn är het i Karlskoga.

Strandnära
Vår egen riviera 5 minuter från centrum. Här finns restauranger, badplatser, skatepark, utegym, lekplats, beachvolleyplan, minigolfbana, hundbadplats och badhus. Allt inom räckhåll. Vi fyller på med evenemang som Motorsportveckan och Augustikalaset.

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!