Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Bottnansmåla Hjortgård

En gård med uppfödning av dovhjortar i fina Blekingska naturbetesmarker och med en Gårdshandel i direkt anslutning till hägnet.

När ni kommer hit finns det alltså stora möjligheter till att få se de vackra djuren.

I Gårdshandeln säljs kött och förädlade produkter från främst gårdens hjortar. Men också annat kött som utegris, lamm och storkyckling efter säsong.
På hyllorna finns många goda delikatesser från i huvudsak Blekinge och småskaliga mathantverkare. Mathantverk som görs endast för denna eller ett fåtal butiker.
Det unika med gårdens hjortproduktion är att jag som ägare och uppfödare är med i hela processen. Att få följa kalvarna från födsel, genom deras uppväxt, till avskjutning och styckning det är kvalitet! Det har också visat sig vara mycket betydelsefullt för kunderna som vänder sig till gården för att handla.
Djuren styckas på ett litet familjeslakteri med stor kunnighet inom just styckning och hantering av vilt. Inget lämnas åt slumpen och allt sker givetvis under kontrollerade former.
Det är även mig, i egen hög person, ni handlar av i Gårdshandeln.

Hjärtligt välkomna!

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!