Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 454 st

Kristianstad

I Kristianstad är allting nära! Den vackra genuina staden med många fina gamla hus som grundades 1614 av Christian IV erbjuder bland mycket annat fantastiska shoppingmöjligheter. Att stadskärnan dessutom är sammanlänkad av gågator med många mysiga uteserveringar ger en härlig atmosfär för både shoppingsugna och andra flanörer.

Lägg därtill att du från att stå mitt i folkmyllret i centrala Kristianstad några minuter senare kan kliva rakt ut i naturen och Biosfärområdet ”Kristianstads Vattenrike” där möjligheterna till upplevelser är många vågar vi påstå är unikt. Med sina lättillgängliga besökspunkter runt om i Vattenriket kan du uppleva ett unikt fågelliv, sällsynta växter och fina fiskevatten. Men Vattenriket är bara ett av många exempel på hur nära vi har till den omväxlande naturen i Kristianstad. Här finns både milslånga sandstränder längs Östersjökusten som sommartid ljuder av skratt och lek till skogar och sjöar i den norra delen där stillheten och tystnaden kan vara total.

Man kan lugnt påstå att möjligheterna i Kristianstad är många. Om du vill ha stadsliv med shopping och kultur, njuta av naturen och paddla kanot, vandra, cykla, rida, bada i hav eller sjö, spela golf, besöka de välbevarade kyrkorna och slotten, njuta av riktigt god mat och sova gott i stan eller på landet, så är du lyckligt lottad här!

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!