Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Heartex Första Hjälpen AB

Pris per person från 850:-

Grupper om 8-20 deltagare. Kostnad för resa kan tillkomma.

Din kunskap är livsviktig!
Med kunskap i hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen kan du rädda dig själv och andra!

HLR vuxen
HLR-barn
Första hjälpen
Hjärtstartare

De första fem minuterna vid ett livshotande tillstånd är avgörande för om livet kan räddas. Vid en olycka är det inte alltid ambulansen som är först på plats- det är kanske du!

Vi utbildar i HLR enligt Svenska HLR-rådets utbildningsprogram 2016. Svenska HLR-rådet har oss veterligen enda kurserna med aktuella riktlinjer i Första hjälpen www.erc.edu. AFS 1999:7 gäller alla som har anställda.

Första hjälpen kan du rädda liv vid: hjärtinfarkt, stroke, blödning, brännskada, nack-ryggskada, elektriska olycksfall mm..
Varje år drabbas ca 10.000 personer av plötsligt hjärtstopp, 28.000 personer av hjärtinfarkt och 30.000 drabbas av stroke i Sverige . Kunskap i HLR, kan du rädda liv i många olika situationer: hjärtstopp vid hjärtinfarkt, drunkningsolycka, luftvägsstopp.

Deltagarna erhåller kompetenskort – sammanfattning av det viktigaste i utbildningen, i fickformat.

I grundutbildningen i HLR vuxen ingår hur man som lekman kan rädda livet genom att använda en hjärtstartare, defibrillator.
Kan hjärtstartaren skicka en strömstöt genom hjärtat inom 3 minuter kan ca 70% räddas.du . Har ni en hjärtsäker arbetsplats?
det är minuterna som räknas.

Med flexibilitet, kreativitet och gedigen kunskap utbildar vi med aktivt lärande. Vi har utbildat i snart 20 år och har skapat Första hjälpen programmet för svenska HLR-rådet tillsammans med ambulanssjuksköterska Johan Skogmalm.

HLR: Tidsåtgång ca 1,5-2 timmar. Grupp om 10-25 deltagare

Kursledare
Lullan Backman, intensivvårdssjuksköterska, huvudinstruktör i Vuxen-HLR, Barn-HLR och första hjälpen

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!