Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Malmö

Malmö har mycket att erbjuda, för alla åldrar och intressen. Strosa genom innerstaden med de charmiga kvarteren kring Lilla Torg. Gör ett besök i Malmös nya stadsdel, Västra Hamnen och räkna våningarna på den uppmärksammade Turning Torso. De stora, vackra parkerna besöker du till fots, med flotte, kanalbåten Rundan eller pedalbåt.

Från den tre kilometer långa sandstranden vid Ribersborg njuter du av den fantastiska utsikten mot Öresund och Köpenhamn. Skulle du vilja kombinera Malmö med ett besök i Köpenhamn tar du antingen bilen eller tåget över Öresundsbron och vips är du i Danmark.

Det du söker finns nära till hands i Malmö. Gågatan från Stortorget till Triangeln är kantad av butiker, caféer och restauranger. I närheten ligger de stora varuhusen och Gustav Adolfs Torg med sin blomster- och grönsaksmarknad.

Barnen roar sig på Aq-va-kul, ett av Skandinaviens största inomhusbad. Andra passande aktiviteter för barnen är Malmö Folkets Park, Malmö Museet eller Koggmuseet. På Museet Leksaksland som är ett upplevelse museeum för hela familjen och fyllt av nostalgisk och aktuell leksakshistoria finns något för hela familjen.

Med Malmökortet i din hand blir besöket i Malmö roligare, lättare och billigare! Malmökortet ger dig tex. gratis resor med stadsbussarna, gratis parkering, fritt inträde till Malmö Museer och Casino Cosmopol och gratis sightseeing under sommaren.

Välkommen till Malmö!

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!