Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 648 st

Malå

Den storslagna naturen och närheten till allt gör att man i Malå kan slappna av och njuta. Malå erbjuder sameland, geoland och skogsland i en härlig mix av högteknologi och urgamla traditioner.

NATUR & KULTUR

I Malåkommun finns otroliga natur-och kulturskatter. I genuin 40-talsmiljö återfinns den fantastiska Sagabiografen i Adak där möjlighet finns till guidad tur. Gör gärna ett besök på Museum Göta & Verner där ni går husesyn bland Verners alla sagolika uppfinningar.

Hembygdsområdet erbjuder 60-talsmuseum, hembygdsmuseum och samemuseum samtidigt som ni på Hundbergs museum kan besöka autentisk 1800-talsbeoendemiljö.

För den fiskeintresserade erbjuds fantastiskt fiske med allt från gädda och abborre till röding och öring. Vid exempelvis Laggträsket, ett jakt-och fiskeparadis i vildmarken kan ni bo naturskönt och både fiska och jaga under de olika säsongerna.

Vidare finns otroliga naturområden att ströva fritt i. För den som vill lära känna vildmarken och de samiska traditionerna närmare lämpar sig ett besök på Vildmarkscamp i Malå.

Inom en radie på 500meter från centrum finns allt nära: camping, hotell, restaurang, biograf, affärer, bibliotek, ishall, slalombackar och mycket mera.

Välkommen till Malå-med allt så nära.

Europeiska regionala utvecklingsfondenGold of Lapland

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!