Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Uddevalla

Uddevalla - centralorten i Bohuslän med ett härligt läge mellan fjordar och fjäll hälsar besökaren välkommen. Staden har anor från 1400-talet men dagens centrum byggdes upp efter stora bränder i början av 1800-talet.
Ett trivsamt centrum med små butiker, caféer och restauranger inbjuder till besök.

Torp köpcentrum 6 km väster om centrum är ett shoppingparadis för alla åldrar. Öppet alla dagar i veckan och med ett 80-tal butiker.

Ljungskile med badorten Lyckorna möter vägfararna som kommer på E6. Trivsamt centrum med butiker, café, restaurang och hotell. Lyckorna med badortstraditioner från Oscar II:s tid inbjuder till rekreation och aktiviteter med härliga bad, restaurang alldeles vid havet och en utmärkt 18-håls golfbana.

Västsvensk Mersmak bjuder in till Pensionat Villa Sjötorp, som är en prisbelönt restaurang.

För fiskälskaren finns Laxbutiken alldeles vid fjordens strand och dessutom finns gott om affärer.

Bokenäset väster om Uddevalla har mycket att erbjuda hela året. Boende på högklassig camping, hotell eller trivsamma pensionat. Ett stort antal badvikar och öar bjuder in till härliga stunder under sommaren. Vandrings- och ridleder för aktiva stunder.

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!