Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

Ulricehamn Sommar

Ulricehamn med sitt kuperade och sjönära läge erbjuder många annorlunda och spännande aktiviteter. Här kan man paddla kanot eller kajak, hyra inlines och cyklar. Du kan också spela golf i natursköna omgivningar på två olika 18-håls-banor med fantastisk utsikt och ett sjönära läge. Testa också turridning och minigolf. Är du sugen på inomhusaktiviteter rekommenderar vi Fiskebacken Bowling och ett besök i simhallen. Här finns vattenrutschbana, lekland och bubbelbad. Ulricehamn erbjuder flertalet vandringsleder som bl.a. tar dig till spännande kulturhistoriska sevärdheter, vackra insjöar och rofyllda naturreservat. Kontakta Turistbyrån för kartor och mer information!
95 km bilfri och asfalterad banvall
Ta chansen och upptäck Ulricehamn med cykeln. På natursköna småvägar och bilfria banvallar kan du njuta av tystnaden och uppleva härliga dofter men också ta del av ett spännande utbud av aktiviteter och sevärdheter. Investera i dig själv och semestra på cykel. Bekvämt, enkelt och med bra kvalité! Våra bilfria cykelvägar sträcker sig från norr till söder genom hela Ulricehamns kommun. Vi kombinerar de asfalterade cykelvägarna med mindre trafikerade småvägar för att få till ett så komplett och intressant cykelvägnät som möjligt. Kommunerna runt om erbjuder också bra cykelvägar och tillsammans hoppas vi kunna ge er en härlig och minnesvärd upplevelse.
Guidade båtturer på sjön Åsunden
Att se Ulricehamn med omgivning från sjösidan är en trevlig upplevelse. Med passagerarbåten M/S Sylvia tar man sig på ett rofyllt och avkopplande sätt från Ulricehamn och vidare ner genom Åsunden mot Fästeredssund. Under färden får man guidning och man kan avnjuta fika, smörgåsar med kaffe, öl eller vin samt smårätter på beställning.
Officiellt Vasaloppscenter
Ulricehamn har tagit plats som en viktig destination som många väljer när det gäller träning och tävling. På Lassalyckan finns ett av Sveriges modernaste idrottscenter. Här finns det terräng som passar utmärkt för att cykla mountainbike. Det finns spår från 3 km till 15 km som varierar i svårighetsgrad.

Dela:

SCR
TaxiKurir banner
SJ
Snälltåget
MTR Express
Hede Fashion Outlet AB

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!