Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Vännäs

I Vännäs möts den lugna harmoniska Umeälven och den vilda vackra Vindelälven. Med naturen runt knuten erbjuds upplevelsenära aktiviteter så som bl.a utförsåkning, motorsport, ishockey, ridning, klättring m.m. Här kan du vandra längs Vindelälven med goda möjligheter till att fiska, paddla kanot eller forsränning. Det finns vackra strövområden att upptäcka och du kan enkelt stanna till och koka en kopp kaffe över öppen eld och njuta av naturen. Flertalet grillstugor och fiskebryggor är handikappvänliga och enkla att nå med bil. I Vännäs finns ett rikt utbud av aktivitetsföretag som erbjuder naturnära och spännande upplevelser både sommar och vinter. Du kan också besöka något av våra museum och de två konstverken eldsoffan och spegelkyrkan som finns placerade i Vännäs längs konstvägen sju älvar.

Passa på och shoppa under en dag eller två i de många butiker som erbjuder bl.a konfektion, mode, presentartiklar, antik och loppisfynd. Missa inte ett besök på Slöjdarnas Hus som visar upp och säljer kvalitetshantverk från hela Västerbotten. I Vännäs kan du naturligtvis njuta till gott fika och god mat som flertalet restauranger kan bjuda på. Ett rikt förenings- och kulturliv erbjuder många evenemang för den musik och teaterintresserade såväl som välbesökta idrottsevenemang.

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!